Mad i høkasse/Forlaget Vingefang v Sofie Meedom og Line Friis

Køkkenet er – med et energiforbrug på ca 10% – et af hjemmets grådige energisluger (DEFU 2000).
Potentialet for at spare på energien i køkkenet er stadig stort, og udgivelsen “Mad i høkasse” vil bidrage til et fortsat fokus på energibesparelser i køkkenet. Målet med udgivelsen er at ramme en ny målgruppe –
der via smag og tid – får øjnene op for at ændre vaner i køkkenet. Håbet er, at målgruppens nye bevidsthed vil brede sig til andre processer i køkkenet.
“Mad i høkasse” genlancerer høkassen til den moderne storbyfamilie. Med hæftet i hånden får de viden,
indsigt og inspiration til nye måder at lave mad på, samtidigt med at de sparer på både energi og vand.
“Mad i høkasse” er opskrifter på forandring – og nye rutiner i køkkenet. Hæftet moderniserer mormors høkasse til et nutidigt og berettiget redskab i det energibevidste køkken.
Høkasse-teknikken foldes ud således at den omfatter langt mere end blot fremstilling af middagsretter.