Du kan støtte fondens formål som del af støttekredsen

Det koster 200 kr. årligt at være med i støttekredsen, der hjælper Miljø- og energifonden med at hjælpe de grønne iværksættere. Hver eneste donation fra støttekredsen gør en forskel og går ubeskåret til vores ansøgere. For at skaffe flere midler til uddeling, skal vi være godkendt hos Skattestyrelsen efter Ligningslovens §8a, og kun med en fast støttekreds på mindste 100 medlemmer er dette muligt. Derfor håber vi at du har lyst til at tilmelde dig og være med til at gøre en forskel. Du kan læse om loven her: Godkendelse efter ligningslovens § 8 A og/eller § 12, stk. 3

Tilmelding kan ske på følgende måder:

Støt med MobilePay

Med MobilePay kan du nemt og gnidningsfrit støtte os med 200 kr. Hvis du skriver dine kontaktoplysninger og CPR i kommentarfeltet, trækker vi beløbet fra i skat for dig. På den måde er det næsten gratis at give. 

Vores Mobile Pay nummer er 886100

Støt med kontooverførsel

Du kan også støtte os med 200 kr. via en bankoverførsel til Djurslands Bank kontonummer 7264- 1309108. Husk at angive dit CVR/CPR nr., såfremt du ønsker at kunne trække bidraget fra i skat. Vi ordner indberetningen for dig.

Når du udfylder formularen til højre, registrere vi din tilmelding til støtte kredsen. Ønsker du blot at støtte en enkelt gang, så angiv dette i tekstfeltet og vi gemmer ikke dine oplysninger. Vil du gerne være fast medlem af støttekredsen sender vi et par nyhedsmail et par gange årligt hvor vi fortæller om senest støttede projekter. 

Indsamlingstilladelse og regnskab

Miljø- og energifonden søger hvert år om tilladelse til indsamlingen ved Civilstyrelsen og fremlægger her på siden regnskabet for uddelingen af de indsamlede midler. 

Regnskab for 2019

Ugyldig indtastning

Husk at oplyse dit fulde navn...

Ugyldig indtastning

Husk at oplyse dit fulde navn...

Ugyldig indtastning

Husk at oplyse din adresse...

Husk at oplyse dit postnummer...

Husk at oplyse din by...

Du skal indtaste en gyldig email adresse, og det ser ikke ud til, at den, du har indtastet, er gyldig...

Husk at udfylde feltet med telefonnummer...

Ugyldig indtastning

Invalid Input

Ugyldig indtastning

Miljø- og energifonden af 2005 er stiftet med det formål at yde støtte til udbredelse og fremme af vedvarende energiformer