Tornmountain

Projektet går ud på at skrive 17 børnebøger - ét om hver af FN's Verdensmål (de såkaldte SDG'er). Titlen på serien er 'Victoria og verdensmålene'.

Bøgerne handler om Victoria og hendes familie og venner. Formen er en lille god historie med udgangspunkt i et af verdensmålene krydret med konkrete og til tider diskrete forslag til, hvad man kan gøre som person/familie, som virksomhed og som samfund for at skabe en mere bæredygtig udvikling i Danmark og globalt (med særlig fokus på udviklingslandene).

Målgruppen for bøgerne er børn på ca. 10-12 år plus deres forældre og bedsteforældre. Bøgerne er oplagte til højtlæsning og diskussioner - og vil naturligvis også blive forsøgt solgt som klassesæt.

Bøgerne skrives af journalist Jesper Tornbjerg, der har mange års erfaring med at skrive artikler for Danske Kommuner, Ingeniøren, Politiken og Dansk Energis medier. Bogen 'Grøn energi til alle' er med succes udgivet på dansk og engelsk på eget forlag: Tornmountain.

De første to bøger i serien er ved at være skrevet færdige og kan udkomme i år. En dialog med en tegner er indledt.

Denne ansøgning gælder 'starthjælp' til at få udgivet de to første bøger udgivet, så markedet kan blive testet. Ambitionen er at få udgivet alle 17 bøger i løbet af de næste par år.

http://xn--victoriaogverdensmlene-55b.dk/

 

 

Støttet med 10.000 kr.