Kulturhuset Silkeborg

Klimaets Dag søger funding http://klimaetsdag-silkeborg.dk/

Klimaets Dag Silkeborg vil for 3. gang blive sat i værk d. 23. september 2017 kl. 10-16. Vi holder en dag for bæredygtige initiativer og præsenterer alt fra SkraldeCafe til bæredygtig bank, fra Grøntmarked til El-bilmarked, nu også med el-motorcykel. Der sker en umådelig masse på dagen. Klimaets Dag i Silkeborg er en dag i miljøet og klimaets tegn. Det er en dag, hvor borgere, erhvervsliv og kommune mødes for at sætte fokus på problemstillinger og løsninger til et grønnere og mere bæredygtigt nærmiljø.

Udgifterne til sådan en dag er få. Vi har brug for frivillig t-shirts, lokaleleje, hjemmeside og et par få ekstra ting. Alt er lavet af stolte frivillige hænder og vi glæder os rigtig meget til at præ-sentere årets program. At have en bod på dagen er gratis og foredragsholderne

Hele programmet ligger på www.klimaetsdag.dk – og vi glæder os rigtig meget til at vise det frem. Der bliver 3 foredrag, 2 store markeder med lokale initiativer, el-bil marked, skraldeCafeen og en god gammel diskussion i Borgerdebatten, hvor emnet i år er hvordan vi gør Danmar-ked Outdoor hovedstad mere grøn.


I år bliver dagen billigere end sidste år fordi vi genbruger t-shirts, holder musikudgifter nede og har en mindre hjemmesideløsning. Vi glæder os rigtig meget til næste lørdag.

 

Støttet med 5000 kr.