Humanitrack

Humanitrack ønsker at afholde et åbent videns- og inspirationsevent omkring fremtidens lagring af energi på DTU. Formålet er at inspirere deltagere (primært studerende) til at beskæftige sig med lagring af energi - og bæredygtig energiforsyning generelt - fremadrettet, samt at spotte nye udviklingspotentialer og muligheder for projekter indenfor berørte teknologier.

Anledningen er at afprøve et nyt værktøj til online samarbejde* centreret omkring udvikling af fremtidens teknologier til et bæredygtigt samfund, og gøre det på en måde så flest muligt nyder gavn af det: Deltagerne vil først introduceres til emnet via et spændende panel, modereret professionelt, og bestående af 5 eksperter der hver repræsenterer et særligt spændende felt inden for lagring af energi, f.eks. Compressed air, Solid-state, Flywheel... Herefter tages platformen i brug, og deltagerne samarbejder omkring at udføre missioner, hvor de spotter og udvikler innovationspotentialet i de 5 teknologier. Eventet afsluttes med en præmieoverrækkelse til de deltagere, der klarede sig bedst på platformen (optjente flest online point), efterfulgt af en hyggelig netværksbar.

Beløb kr.

5000

År

2019
Miljø- og energifonden af 2005 er stiftet med det formål at yde støtte til udbredelse og fremme af vedvarende energiformer