The Ocean Run

Internationale studerende på CPH Business Academy, vil holde denne begivenhed den 7 april 2018 kl. 10.00-14.00 på Amager Strandpark.

Sådan fungerer det:  

Løbere fra hele København vil deltage. De vil løbe så mange runder på Amager Strandpark som muligt og for hver kilometer de løber, vil de indsamle et X beløb. Derfor har vi brug for jeres partnerskab for at hjælpe os med at få løberne til at løbe længst muligt, så vi kan indsamle så mange penge som muligt til at redde havene. Herefter vil den løber, der løber længst indenfor disse 4 timer, vinde en præmie.

Derfor, vil vi anmode jer om at være vores partner og vise jeres support til vores event ved at give samtykke og garantere at dække vores programudgifter i forbindelse med denne vigtige velgørenhedsbegivenhed. Vores begivenheds fokus vil være at skabe opmærksomhed på bæredygtighed og hvordan vi kan mindske forbruget af plastik, for at redde vores hav. Jeres bidrag af 2.000 kroner per kilometer er yderst værdsat.

De indsamlede penge vil gå til organisationen Plastic Change, som hjælper os med at rede havene og vi håber at indsamle så mange penge som muligt og gøre en forskel for de næste generationer. Derfor er jeres bidrag meget vigtigt for os og naturen.  

Støttet med 2000 kr.