Foreningen Grøn Fremtid

Vi har oprettet foreningen Grøn Fremtid med det formål at inspirere borgere og virksomheder til en bæredygtig livsstil. Dette vil ske gennem en bæredygtighedsfestival den 2. juni 2018 i Kgs. Lyngby. Her vil der komme en række foredragsholdere for at inspirere en hel dag. P.t har vi aftale med Connie Hedegaard fra tænketanken Concito, Steen Hildebrandt, Signe Wenneberg og Hjerne Madsen (han skal dog tale om at ændre vaner).

Festivalen kommer til at foregå på Rådhuset og Rådhuspladsen, hvor der også vil være inspirerende og oplysende markedsplads. Bæredygtige produkter vil også blive solgt.

Foreningen har søgt efter familier/husstande som i en periode under kyndig vejledning vil leve bæredygtigt i en 3 måneders periode. På festivalen vil resultaterne blive fremlagt og inspiration videregivet. Vi har udvalgt 5 familier/husstande. For de familier/husstande vil der blive lavet en workshop ledet af De Grønne Piloter som vil give viden om, hvad man kan gøre for at ændre til en bæredygtig livsstil.

Vi har også allieret os med Energitjenesten som vil komme og holde oplæg/Gør-Det-Selv kursus for 7.500 + moms inkl. udlån af 5 Gør-Det-Selv kufferter i en måned og inkl. Termografi. Ved hjælp af Gør-det-Selv kufferten bør hver familie kunne spare 20% i el/varme. Vi har indledt et samarbejde med vores lokalavis Det Grønne Område, som undervejs vil støtte
op med artikler.

 

Støttet med 5000 kr.